Igen, mi is pénzből élünk. Az, hogy a Kalmárok podcast és a Kalmár Akadémia ingyen és bérmentve próbál segíteni és edukálni, mi mindhárman az ingatlanpiac aktív részesei vagyunk, ezért találkozhatsz velünk ingatlanmegtekintéskor vagy eladáskor egyaránt. Ha szeretnéd, hogy mi foglalkozzunk ingatlanoddal, annyi a dolgod, hogy keress meg minket a haliho@kalmarok.hu emailcímen keresztül, írj le néhány adatot az ingatlanodról, add meg elérhetőségeid és keresni fogunk.

Kalmárok

Tapasztalatunk a piacon széleskörű, kapcsolati tőkénket nem kell magyarázni. Mindhárman a piac aktív tagjai vagyunk komoly háttérrel és hivatástudattal, az igényes és profi anyagok és hirdetések elkészítése pedig nem szorul magyarázatra.

Mindhárman saját vállalkozásban vagyunk, így mindhárman más sikerdíjrátával tudunk segíteni, ráadásul ár- és területfüggő is. Ami biztos, hogy az, ha ránk bízod az ingatlanod, a maximumot hozzuk ki belőle, így másodlagos lesz a sikerdíj mértéke.

Mi úgy gondoljuk, mindannyian jók vagyunk egész Budapesten és az agglomerációban, de mindannyiunknak vannak erősebb területei, ahol specifikusabb tudással, részletesebb adatokkal rendelkezünk. Bárhonnan jön ezért megkeresés, a területen legrelevánsabb kolléga fog foglalkozni a megbízással.